Breidag nieuwsberichten

image004

Haak aan! Bij campagne bloem van Nationaal Ouderenfonds Samen Breien is een project van het Nationaal Ouderenfonds Met dit project richten we gratis breiclubs op waar iedereen zich bij aan kan sluiten om te kletsen en uiteraard samen te breien of haken…

Door: Breidag op 15 september 2014
ravelryiconblog

Sinds kort heeft de Brei- en Haakdagen ook een eigen Ravelry groep. Ravelry is een wereldwijde online community speciaal voor breiers. Hier kunt u lid worden van de groep en meepraten over de beurs, en online andere bezoekers ontmoeten.

Door: Breidag op 3 juli 2014
_MG_5992web

Deze gebreide QR code is ook werkelijk te scannen! Het is op de breidag in Groningen te zien, en wordt ook gebruikt in alle media uitingen. Ontwerp en patroon is van Loret Karman en het is gebreid door Seva Maartense (beide aanwezig in het Atelier Kunst (ver)Garen).

Door: Breidag op 3 juli 2014
blogimg

Zoals alle brei- en haakliefhebbers heb je vast wel bolletjes wol liggen waar je niks meer mee doet. Wol of katoen waar je geen band mee hebt en die je niet (meer) charmeren. Neem ze mee naar Breidag en Haakdag en ruil het in het Atelier om voor een bolletje waar je spontaan verliefd op bent geworden!

Door: Breidag op 3 mei 2014
blogimg

Op de brei- en haakdagen in Amersfoort zullen er zowel op zaterdag als op zondag gratis lezingen zijn. U hoeft zich niet op te geven, er is plek voor 50 personen. Let op: vol = vol!

Door: Breidag op 20 maart 2014
blogimg

Op 15 en 16 maart a.s. vinden de “Breidag en Haakdag” plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een nieuw en hip evenement dat inspeelt op de trend van dit moment: breien en haken.

Door: Breidag op 15 maart 2014

Categorieën