Breidag

Breidag.nl
Eerstvolgende Breidag: 24 & 25 oktober2014

Eerstvolgende Breidag

24 & 25 oktober2014

Spotlight

 • Ravelry groepRavelry groep

  Sinds kort heeft de Brei- en Haakdagen ook een eigen Ravelry groep. Ravelry is een wereldwijde online community speciaal voor breiers. Hier kunt u lid worden van de groep en meepraten over de beurs, en online andere bezoekers ontmoeten. Een soort Facebook voor breiers, dus.

  Hier kunt u lid worden van de Ravelry groep. Mocht u zelf nog geen account hebben, dan kunt u zich gratis aanmelden bij Ravelry.com. Ter ondersteurning vindt u hier een hele handige handleiding, gemaakt door Puk Vossen.

  Overigens gaan we u tijdens de beurs in Amersfoort, helpen bij het Social Media gebeuren. Een treinstel (Rijtuigenloods immers), wordt ingericht als Social Media Point. U wordt geholpen bij het aanmaken van een account, bijvoorbeeld op Ravelry of Facebook. Ook kunt u uiteraard vragen stellen of advies vragen.
 • BollenbakBollenbak


  Zoals alle brei- en haakliefhebbers heb je vast wel bolletjes wol liggen waar je niks meer mee doet. Wol of katoen waar je geen band mee hebt en die je niet (meer) charmeren. Neem ze mee naar Breidag en Haakdag en ruil het in het Atelier om voor een bolletje waar je spontaan verliefd op bent geworden! Hierbij gaat het vooral om de emotionele waarde, niet om waarde in geld. Voor de hygiëne en netheid willen we je vragen je bolletje wol (of katoen) mee te nemen in een doorzichtige plastic verpakking.
  Blijft er toch wat over, dan gaat dit naar een theatergroep die voorstellingen maakt, in een volledig met buurtbewoners gebreide omgeving.

  Graag voor elk bolletje die wordt ingeleverd, ook weer 1 bolletje meenemen!

Second Events
Evenementenbureau Second Events
De Haven 1
9468 CP ANNEN
Telefoon: 0592 273903
Fax: